Skip to content

Linzen Workshop op 5 maart

Phaff Export Marketing vertegenwoordigt Lentils.org/Pulse Canada in Nederland. De focus hierbij ligt op het promoten van de veelzijdigheid en voordelen van linzen onder chefs, menu-ontwikkelaars en cateraars van o.a. zorginstellingen, scholen/universiteiten en bedrijfskantines.

Als onderdeel van de promotiecampagne voor Lentils.org organiseren wij een linzen kookworkshop op dinsdag 5 maart. Het programma omvat een ontvangst, korte presentatie, uitleg van de recepten door de chef, een kookworkshop en een proeverij. De workshop vindt plaats tussen 13.30-17.00 uur in het Miele Culinary Institute – De Limiet 2, Vianen (regio Utrecht).

 

Waarom Linzen?

  • Linzen zijn kosteneffectief en een goedkoop alternatief voor bijvoorbeeld vlees;
  • Ze zijn gezond: Zo zorgt de combinatie van veel eiwit en vezels voor een verzadigend effect. Daarnaast zijn ze een goede bron van kalium/ijzer/zink en het lage GI-kenmerk leidt tot het beperken van pieken in de bloedsuikerspiegel;
  • Linzen passen goed binnen de plantaardige/vegetarische menu’s;
  • Linzen hebben een lage ecologische footprint.
  • Ze zijn vooral erg lekker

Interesse?

Meld je dan nu aan via onderstaand formulier vóór maandag 26 februari en geef aan naar welk type recepten je voorkeur uit gaat. Houd er rekening mee dat je deelname pas definitief is zodra je een bevestiging van ons ontvangt.

 

Inschrijfformulier linzen workshop 5 maart