Skip to content

Linzen promotie in Nederland

Namens Lentils.org/Pulse Canada is Phaff Export Marketing momenteel bezig met een generieke educatie/inspiratie promotie campagne voor Linzen in Nederland.

Phaff Export Marketing is gespecialiseerd in exportmarketingactiviteiten voor de agrifood sector. Met 30 jaar ervaring heeft Phaff Export Marketing een robuust netwerk opgebouwd en uitgebreide kennis en ervaring opgedaan in deze dynamische en innovatieve sector.

Het doel van deze campagne is om linzen meer onder de aandacht te brengen bij chefs, menu-ontwikkelaars en cateraars in o.a. zorginstellingen, scholen/universiteiten, bedrijfskantines en op een leuke/laagdrempelige manier laten zien wat de voordelen zijn en welke gerechten allemaal gemaakt kunnen worden met linzen.

Voordelen

  • Linzen zijn kosteneffectief en kunnen een goedkoop alternatief zijn voor bijvoorbeeld vlees;
  • Ze zijn gezond: Zo zorgt de combinatie van veel eiwit en vezels voor een verzadigend effect. Daarnaast zijn ze een goede bron van kalium/ijzer/zink en het lage GI-kenmerk leidt tot het beperken van pieken in de bloedsuikerspiegel;
  • Linzen passen goed binnen de plantaardige/vegetarische menu’s;
  • Linzen hebben een lage ecologische footprint, waardoor het een duurzaam product is.

Mogelijkheden

Phaff Export Marketing organiseert onder andere linzen demo’s/workshops op locaties (bedrijf/school/zorginstelling) en een linzen demo/workshop op een centrale locatie in Nederland. Ook kunt u bij Phaff Export Marketing terecht voor inspiratie over linzengerechten.

Geef via onderstaand formulier aan waar uw interesse naar uit gaat en dan nemen wij contact met u op of stuur ons een email via netherlands@lentils.org.