Reserveer een stand in het Nederlands Paviljoen op de Virtual AgroExpo Uzbekistan en show uw producten en/of diensten zonder uw huis of kantoor te hoeven verlaten.

Virtual AgroExpo Uzbekistan

Virtual AgroExpo Uzbekistan is een nieuwe digitale vakbeurs die is ontworpen ter ondersteuning van de fysieke beurs AgroExpo Uzbekistan / Agrotech Expo. De AgroExpo is de belangrijkste beurs in Oezbekistan voor de landbouw en voedselverwerkende industrie. Deze beurs heeft een jarenlange reputatie als een succesvol platform voor het tot stand brengen van samenwerkingen tussen buitenlandse producenten en kopers uit Oezbekistan.

De voortdurende modernisering van de landbouw en voedselverwerkende industrie blijft van vitaal belang voor het nieuwe Oezbekistan. En in tijden waarin een wereldwijde pandemie direct contact verhindert, biedt een virtueel platform een handig instrument voor exposanten en kopers om veilig en kosteneffectief contact te leggen.

De virtuele tentoonstelling biedt onderdak aan een verscheidenheid aan internationale exposanten die hun producten en/of diensten aanbieden aan Oezbeekse klanten en dat 24/7. Bezoekers kunnen online video's en foto's bekijken, product beschrijvingen / service informatie lezen en downloaden en rechtstreeks contact opnemen met de contact persoon.

Oezbekistan

Veel landen richten hun pijlen op Oezbekistan omdat het land sinds 2017 haar grote markt met ruim 30 miljoen consumenten en met veel landbouwpotentie heeft opengesteld voor meer buitenlandse handel en investeringen.

Met behulp van programma's en financiering van internationale (financiële) organisaties, zoals de Wereld Bank, Asian Development Bank en de EU, streeft het Ministerie van Landbouw haar strategie de komende jaren te implementeren. De autoriteiten in Tasjkent kijken voor de ontwikkeling van land- en tuinbouw in hun land vooral naar Nederland.

Nederlands Paviljoen Virtual AgroExpo Uzbekistan

Vanwege de groeiende belangstelling van de Nederlandse agribusiness in Oezbekistan als nieuwe opkomende markt, organiseert het Nederlands Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit op advies van de Landbouwraad van de Nederlandse Ambassade in Moskou een Nederlands Paviljoen op de Virtual AgroExpo Uzbekistan.

Uitvoering en organisatie van het Nederlands Paviljoen is in handen van Phaff Export Marketing.

Virtual AgroExpo Uzbekistan bestaat uit diverse paviljoens, waaronder een Nederlands Paviljoen en een Duits Paviljoen. Het Nederlands Paviljoen zal tot en met eind 2021 aanwezig zijn.

Binnen het Nederlands Paviljoen is plaats voor 15 deelnemende bedrijven / virtuele stands.

Binnen de virtuele stand is plaats voor:

 • logo
 • banner
 • omschrijving bedrijf (max. 120 woorden)
 • contact gegevens
 • producten en/of diensten
 • brochures (PDF)
 • presentaties (PDF)
 • foto's
 • video's (youtube)

Bezoekers kunnen bij de stand hun contactgegevens achterlaten middels het invullen van een contactformulier.

De voertaal op deze virtuele beurs is Russisch. Desgewenst kan worden geassisteerd bij vertalingen.

Deelnemersbijdrage

De deelnemersbijdrage bedraagt € 180,=.

Dit bedrag is inclusief:

 • Registratie fee
 • Inrichting virtuele stand
 • Banner
 • Eventuele vertaling van het Engels in het Russisch van omschrijving bedrijf en producten en/of diensten

Vertaling van overige zaken, zoals brochures en presentaties, is exclusief. Dit kan tegen een toeslag worden georganiseerd.

Informatie en registratie Nederlands Paviljoen Virtual AgroExpo Uzbekistan

Geïnteresseerde en aan Nederland gerelateerde agro bedrijven kunnen zich aanmelden voor een stand binnen dit virtuele paviljoen. Onderaan deze pagina kunt u zich inschrijven voor dit project.

Voor vragen over de markt in Oezbekistan kun u contact opnemen met Landbouwraad Henk Stigter via email mos-lnv@minbuza.nl of telefoon +7 495 7972917. En voor informatie over het Nederlands Paviljoen kun u terecht bij Agnes Huetink van Phaff Export Marketing.

Prices

Stand
virtual
€ 180,-
Alle prijzen zijn exclusief BTW