New Brunswick Spring Celebration Box

Vier het voorjaar met heerlijke producten uit de provincie New Brunwick, Canada, en vraag vandaag nog uw gratis New Brunswick Spring Celebration Box aan.

Nieuwsgierig naar al het lekkers dat New Brunswick te bieden heeft? The provincie New Brunswick biedt u deze unieke kans om heerlijke producten uit New Brunswick te proeven zonder te hoeven reizen.

In de box vindt u de mooiste producten uit New Brunswick bereid tot heerlijke gerechtjes. Bereid door de Nederlandse sterrenchef Edwin Soumang van Restaurant One in Roermond.

De New Brunswick Spring Celebration Box is voor 2 personen en wordt op 1 april (geen grap) bezorgd. De kant en klare gerechten hoeven alleen nog maken te worden opgewarmd of kunnen koud worden gegeten. En dan is tijd om het voorjaar te vieren en te genieten van de heerlijke producten die New Brunswick te bieden heeft.

New Brunswick, Deliciously Canadian!

New Brunswick is gelegen aan de adembenemende Canadese oostkust, waar warme stranden ijskoude diepe wateren ontmoeten. En waar de hoogste getijden ter wereld naast oneindige stukken lanbouwgrond liggen.

Het duurzaam vangen uit zee en oogsten op het land maakt sinds het begin deel uit van deze maritieme provincie. Dankzij generaties van innovaties en rentmeesterschap blijven de inwoners van New Brunswick zorg dragen voor hun hulpbronnen en tegelijk bieden ze de heerlijkste zeevruchten, agrarische producten en dranken.

De unieke microklimaten van New Brunswick zijn ideaal voor vissers en boeren om de producten te vangen en te kweken waar de wereld zo van houdt.

Vraag vandaag uw gratis New Brunswick Spring Celebration Box aan

Registreer u vandaag! Er zijn geen kosten verbonden aan de New Brunswick Spring Celebration Box. Er zijn een beperkt aantal boxen beschikbaar. Het versturen van het aanvraagformulier betekent niet dat u automatisch een box ontvangt. Uiterlijk 21 maart 2022 stellen wij u per e-mail op de hoogte of wij uw aanvraag wel of niet kunnen bevestigen.

Vragen?

Vragen over dit event? We beantwoorden ze graag. U kunt contact opnemen met:

Agnes Huetink
European Consultant New Brunswick Department of Agriculture, Aquaculture & Fisheries
a.huetink@alimentsnbfood.com
ah@phaff.com