Nederland is het gastland op de virtuele internationale green expo ÖKOINDUSTRIA in Boedapest, Hongarije, en zal deze status ondersteunen met een Nederlands Paviljoen.

ÖKOINDUSTRIA Boedapest, Hongarije

De internationale green expo ÖKOINDUSTRIA is een belangrijke beurs in de green industry in Centraal Europa en wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd van 28 - 30 april 2021.

ÖKOINDUSTRIA is de ontmoetingsplek voor Hongaarse en internationale vertegenwoordigers uit de green industry.

De beurs biedt een uniek platform om potentiële zakenpartners te ontmoeten en kennis te maken met innovatieve groene oplossingen op het terrein van onder andere milieu, hernieuwbare energie, water en landbouw.

Tevens worden er B2B matchmaking, conferenties en workshops georganiseerd. En de beurs toont de nieuwste trends, resultaten en innovaties van de industrie in overeenstemming met de doelstellingen van duurzame ontwikkeling en de vereisten van migratie naar een groene en circulaire economie en landbouw.

Virtuele Expo ÖKOINDUSTRIA Boedapest, Hongarije

Zelfs de pandemie kon ÖKOINDUSTRIA niet van hun missie afschrikken, integendeel, het versterkte alleen maar hun vastberadenheid om iets buitengewoons, unieks en zelfs iets groeners te creëren.

Dit is hoe de virtuele ÖKOINDUSTRIA tot leven is gekomen, en nu biedt het intensievere en kleurrijkere programma's en actievere deelname dan ooit.

Klik hier voor het programma.

De virtuele tentoonstellingsruimte biedt tal van mogelijkheden die wachten om ontdekt te worden. Mogelijkheden om u te helpen uw publiek te bereiken, nieuwe zakenrelaties op te bouwen en uw ontwikkelingen gemakkelijker en gerichter te introduceren.

En ÖKOINDUSTRIA is ook groener omdat u kunt deelnemen vanuit het comfort van uw huis of kantoor zonder te reizen en de ecologische voetafdruk te vergroten.

Nederlands Paviljoen op de ÖKOINDUSTRIA Boedapest, Hongarije

Nederland is dit jaar voor het eerst gastland op deze toonaangevende beurs. De Nederlandse Ambassade in Hongarije, in samenwerking met het Nederlandse Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, wil deze status ondersteunen met een Nederlands paviljoen, waarin Nederlandse innovatieve eco-oplossingen en startups kunnen worden gedemonstreerd op het gebied van:

 • arbeidsmarkt green industry
 • hernieuwbare energie en groene mobiliteit
 • circulaire economie en landbouw
 • afvalbeheer
 • bescherming lucht, water en bodem
 • behandeling water en afvalwater
 • sanering en brownfield management
 • vergroten duurzaamheid en bewustwording

Uitvoering en organisatie van het Nederlands Paviljoen is in handen van Phaff Export Marketing BV.

Deelnemersbijdrage

De deelnemersbijdrage bedraagt € 280,= (excl. BTW).

Dit bedrag is inclusief:

 • virtuele stand (logo, bedrijfsomschrijving, brochures, aanbiedingen, contactgegevens, video's en (live) chat mogelijkheden met de bezoekers)
 • toegang tot de B2B software (profiel en matchmaking)
 • registratie in de online deelnemers brochure en programmaboekje
 • 2 'Green Belt' toegangsbewijzen
 • digital kit (afbeeldingen voor social media, banners en e-mail handtekeningen)

Registratie en Informatie

Interesse om deel te nemen aan het Nederlands Paviljoen en uw expertise te laten zien tijdens het grootste eco-evenement van Midden Europa? Op zoek naar nieuwe contacten in de groene industrie in Zuid, Midden en Oost Europa? Onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden voor dit evenement.

Voor inhoudelijke vragen over de beurs en de green industry in Hongarije kunt u contact opnemen met Eva Szabo (eva.szabo@minbuza.nl). Voor vragen over het Nederlands Paviljoen kunt u contact opnemen met Agnes Huetink van Phaff Export Marketing (ah@phaff.com).

Prices

Stand
virtueel
€ 280,-
Alle prijzen zijn exclusief BTW